top of page

Nyhet [/vc_column_text][divider line_type=”Small Line” line_alignment=”default” line_thickness=”4″ divider_color=”accent-color” animate=”yes” custom_height=”1″ custom_line_width=”80″ delay=”500″][divider line_type=”Small Line” line_alignment=”default” line_thickness=”4″ divider_color=”extra-color-1″ animate=”yes” custom_height=”1″ custom_line_width=”80″ delay=”500″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”12274″ alignment=”” animation=”Fade In” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default”][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_custom_heading text=”Vidare till kvalet 2020″ font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23bfbfbf” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][vc_custom_heading text=”Här är kockarna som går vidare till kvaltävlingen.” font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:left|color:%23000000|line_height:50px” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][divider line_type=”No Line”][vc_column_text]Det har varit många kvalificerade ansökningar i år och en svår uppgift att välja ut de 24 bästa bidragen. Det märks att nivån har höjts jämfört med föregående år. Årets Kock är Sveriges mest prestigefulla matlagningstävling så det är roligt att se att så många bidrag håller en hög gastronomisk nivå, säger Tommy Myllymäki, juryordförande i Årets Kock 2020.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Stort grattis och lycka till önskar vi de 24 kockar som gått vidare till kvalificeringstävlingen den 9-10 juni på Stockholms Hotell & Restaurangskola. Det är ett starkt startfält och flera av dem har tidigare varit i final i Årets Kock.

Följande kockar (utan inbördes ordning) går vidare till kvaltävlingen:

Marcus Bremdal – Konstnärsbaren, Stockholm Adam Nilsson- Konstnärsbaren, Stockholm Liselott Karlsson – Restaurang Hybrid, Stockholm Mattias Jönsson Caesar – På skissernas, Lomma Mikael Feuk – Gastro Gaspari, Flyinge Sonny Tapper – Aveqi, Stockholm Magnus Åkerström – Stadshuskällaren, Stockholm Ludwig Tjörnemo – Unilever AB, Jessie Sommarström – Urban Deli, Stockholm Martin Karlsson – Grenna Hotell, Gränna Andreas Jerrhag – Smoke Barbecue & Bar, Karlskrona Henric Herbertsson – SK Mat & Människor, Göteborg Emelie Nielsen – Restaurang KRUBB, Töreboda Christian Siberg – Omaka, Stockholm Martin Anneflod – Spiseriet, Göteborg Joakim Kjaerkner – Brasserie du Sud, Ystad Lisa Lönner Pulkkinen – Husmor Lisa Fine Home Dining, Vaxholm Luqaz Ottosson – Restaurang ROT, Gotland Niklas Ekholm – Hackholmssund Konferens, Bro Jesper Jakobsson – Restaurang Bhoga, Göteborg Ola Wallin – Kroken och Bloom, Göteborg Jesper Westermark – Allegrine, Stockholm Matilda Ewaldh – Skärets krog, Smögen Emil Petzén – Halmstad Golfklubb, Halmstad

I juryn till kvaltävlingen i Årets Kock 2020 sitter några av Sveriges främsta kockar från flera stjärnkrogar. Jurygruppen består av: Daniel Höglander (Aloë), Florencia Abella (Ekstedt), Jacob Holmström (Gastrologik), Magnus Ek (Oaxen Krog & Slip),  Saori Ichiara (Ichi), Sayan Isaksson (Isaan’), Adam Dahlberg (Adam/Albin), Tommy Myllymäki (Aira & Årets Kock 2007).[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/12″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

header.all-comments


bottom of page