top of page
  • ekegren
  • 28 sep. 2018
  • 1 min läsning

Nyhet [/vc_column_text][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”accent-color” animate=”yes” custom_line_width=”80″ delay=”500″ custom_height=”1″][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”extra-color-1″ animate=”yes” custom_line_width=”80″ delay=”500″ custom_height=”1″][divider line_type=”No Line”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_custom_heading text=”Årets Kock Final 2018″ font_container=”tag:h5|text_align:center|color:%23bfbfbf” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][vc_custom_heading text=”Årets Kock 2018. Resultat efter dag 1!” font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:center|color:%23000000|line_height:50px” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][divider line_type=”No Line”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][image_with_animation image_url=”10250″ alignment=”center” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][divider line_type=”No Line”][image_with_animation image_url=”10251″ alignment=”center” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/12″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row]

1 kommentar


Guest
19 nov.

Vilken otrolig uppvisning av talang och precision under första finaldagen av Årets Kock! Det är fantastiskt att se nivån på svensk gastronomi. En detalj som ofta diskuteras i kulisserna på stjärnkrogar är hur helhetsupplevelsen skapas. Det handlar inte bara om vad som ligger på tallriken, utan om varje enskild detalj i rummet. Faktum är att medvetna inredningsdetaljer, och dessa val, spelar en allt större roll för den totala atmosfären.


Mer än bara estetik: Akustik och sinnesro


Tänk på ljudbilden i en fullsatt restaurang. Hårda ytor som kala golv och väggar kan skapa ett störande eko som förtar upplevelsen av den finstämda maten. Det är här textiliers roll blir avgörande. En vackert utformad matta är inte bara en visuell grund, den…


Gilla
bottom of page