top of page

Nyhet [/vc_column_text][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”accent-color” animate=”yes” custom_line_width=”80″ delay=”500″ custom_height=”1″][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”extra-color-1″ animate=”yes” custom_line_width=”80″ delay=”500″ custom_height=”1″][divider line_type=”No Line”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_custom_heading text=”Grattis och konfettiregn” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23bfbfbf” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][vc_custom_heading text=”Kockarna som är vidare till kvalet i Årets Kock 2018″ font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:left|color:%23000000|line_height:50px” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][divider line_type=”No Line”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]32 kockar har gått vidare till årets kvalificeringstävling, bland dem finns en tidigare vinnare, ett äkta par, sex tidigare finalister, en från Sveriges första 3-stjärniga krog, sonen till vinnaren av Årets Kock 1990, en tidigare medlem i juniorkocklandslaget, en commis från Bocuse d’Or och två från en helt nyöppnad restaurang. Vi önskar alla ett STORT lycka till i kvalet den 19-20 juni.[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”60″][nectar_single_testimonial testimonial_style=”small_modern” color=”Default” quote=”Vi har ett riktigt starkt startfält i år och vi i juryn förväntar oss att få se prov på stor matlagning i Årets Kock 2018.” name=”Stefan Karlsson, Årets Kock 1995″ subtitle=”Juryns ordförande”][divider line_type=”No Line”][divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”1″ divider_color=”extra-color-1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Albin Edberg Restaurang UNN, Stockholm

Anders Johnsson Rejmes restaurang, Örebro

Andreas Johansson Bar Nombre och Le Nom, Stockholm

Björn Glans Grand Hôtel, Lund,

Danny Falkeman Restaurang Etoile, Stockholm

David Bygdeståhl Svartengrens, Stockholm

David Lundqvist Grand Hôtel Saltsjöbaden, Saltsjöbaden

Jesper Bogren Kungsportshuset matbar/ The concept, Göteborg

Jim Florin Toftaholm Herrgård, Toftaholm

Joachim Johansson Hotell Liseberg Heden, Göteborg

Johan Ståhl Hotel At Six, Stockholm

Jonas Lagerström Restaurang Etoile, Stockholm

Jonas Alvin Stångs magasin, Linköping

Jonas Karlsson Lilla Bjers Gårdskrog, Visby

Jonathan Kasche Ulriksdals Värdshus, Solna

Knutur Kristjansson Köket Falkenberg, Falkenberg[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Lars Niklasson Lilla Ego, Stockholm

Ludwig Tjörnemo Operakällaren, Stockholm,

Luqaz Ottosson Restaurang ROT, Norrlanda

Magnus Persson Stureplansgruppen, Stockholm

Magnus Santesson Stadshuskällaren, Stockholm

Marcus Jansson Knut Bar, Stockholm

Marie Skogström Mat & Vin Slottsparken, Malmö

Martin Moses SK Mat & Människor, Göteborg

Mats-Peter Kristiansen Spira Food, Göteborg

Morgan Fredriksson Sigtunastiftelsen, Sigtuna

Niklas Pallgren Kämpasten, Sigtuna

Peter J Skogström Mat och Vin Slottsparken, Malmö

Petter Johansson Restaurant Frantzén, Stockholm

Sanny Lind Krubb, Stockholm

Sebastian Lopez Nosh and Chow, Stockholm

Sonny Tapper Ichi, Stockholm[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][divider line_type=”No Line”][vc_column_text]Pst. Om du inte klurat ut det kommer facit här. Den tidigare vinnaren är Peter J Skogström, Årets Kock 2006, som i årets tävling också tävlar mot sin fru Marie Skogström. De som tidigare tagit sig ända till final är David Lundqvist, Jesper Bogren, Jonas Karlsson, Jonathan Kasche, Luqaz Ottosson och Magnus Persson. Från trestjärniga Restaurang Frantzén har vi Petter Johansson. Magnus Persson är son till Roland Persson som vann Årets Kock 1990. Ludwig Tjörnemo var tidigare med i Juniorkocklandslaget, Albin Edberg var commis till Tommy Myllymäki, Årets Kock 2007, i Bocuse d’Or 2014/2015 och från nyöppnade Restaurang Etoile kommer Danny Falkeman och Jonas Lagerström.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/12″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row]

Commenti


bottom of page