top of page

Intervju [/vc_column_text][divider line_type=”Small Line” line_alignment=”default” line_thickness=”4″ divider_color=”accent-color” animate=”yes” custom_height=”1″ custom_line_width=”80″ delay=”500″][divider line_type=”Small Line” line_alignment=”default” line_thickness=”4″ divider_color=”extra-color-1″ animate=”yes” custom_height=”1″ custom_line_width=”80″ delay=”500″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”11901″ alignment=”” animation=”Fade In” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default”][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_custom_heading text=”Juryordförande Årets Kock” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23bfbfbf” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][vc_custom_heading text=”I juryn till kvaltävlingen i Årets Kock 2020 sitter några av Sveriges främsta kockar.” font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:left|color:%23000000|line_height:50px” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][divider line_type=”No Line”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Tommy Myllymäki är ny juryordförande för Årets Kock och har nyligen utsett juryn till kvaltävlingen i Årets Kock 2020. Vi är såklart nyfikna på hur Tommys tankar går inför årets tävling och valet av jury så vi ställde några frågor till Tommy.

Hej Tommy,

Hur har dina tankar gått inför valet av jurymedlemmar för Årets Kock 2020? Jag har eftersträvat en professionell och bred jury för att få in olika stilar och uttryck för hur man lagar mat. Detta för att alla sökande till Årets Kock ska känna att jurygruppen har en dynamik så att fler får motivation att skicka in. En gemensam nämnare för juryn är att alla lagar mat eller driver kök på högsta nivå.

Vilka kriterier har varit viktiga i valet av jury? Just olikheterna i personerna är viktiga för att få en så bred åsiktsgrupp som möjligt. Det är särskilt viktigt vid urvalet till kvaltävlingen.

Det är många stjärnkockar i årets första juryuppställning, hur ser du på det? Jag tycker att alla dessa personer är förebilder i branschen. De driver kök eller restauranger som är några av de mest framstående i landet.

Kvalet till Årets Kock sker i maj och juni och finalen i september, kan vi förvänta oss att det tillkommer fler jurymedlemmar till finalen? Det kommer absolut att tillkomma fler medlemmar till finalen.

Vad är det viktigaste rådet du vill ge till alla som funderar på att söka till Årets Kock? Att ha kul på vägen och gör en plan. Den som ger allt och gör allt man kan för att vinna kommer att ha stor chans att nå ända fram. Tänk igenom alla delar,  hur kan jag göra detta så bra som möjligt? Och hur förbereder jag mig på bästa möjliga sätt? Det är som med elitidrott: träning och grundliga förberedelser ger resultat.

Slutligen hur blir man Årets Kock 2020? Genom att förbereda sig bäst och laga mat med stort kunnande och engagemang

Stort tack och lycka till Tommy![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner disable_element=”yes” column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_custom_heading text=”Andreas Stenberg” font_container=”tag:h5|text_align:center” google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:500%20bold%20regular%3A500%3Anormal”][vc_custom_heading text=”VD Årets Kock” font_container=”tag:h5|font_size:14|text_align:center|color:%23939393″ google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:500%20bold%20regular%3A500%3Anormal”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/12″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page