Nyhet [/vc_column_text][divider line_type=”Small Line” line_alignment=”default” line_thickness=”4″ divider_color=”accent-color” animate=”yes” custom_height=”1″ custom_line_width=”80″ delay=”500″][divider line_type=”Small Line” line_alignment=”default” line_thickness=”4″ divider_color=”extra-color-1″ animate=”yes” custom_height=”1″ custom_line_width=”80″ delay=”500″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”16146″ animation=”Fade In” hover_animation=”none” alignment=”” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default”][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_custom_heading text=”Årets Kock 2022 ” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23bfbfbf” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][vc_custom_heading text=”Gastronomisk bredd och mångfald i jurygruppen som ska utse kvaltävlande till Årets Kock 2022.” font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:left|color:%23000000|line_height:50px” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][divider line_type=”No Line”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Här är juryn som ska utse kvaltävlande i Årets Kock 2022
Årets Kock 2022 – SM i professionell matlagning avgörs på Annexet i Stockholm den 15 september. Juryordförande Tommy Myllymäki (Årets Kock 2007, Aira) har utsett juryn till tävlingens första del – receptkvalet.
Precis som förra året kommer jurymöten att genomföras på tre orter i landet där både professionella kockar och personer med annan gastronomisk kompetens ingår i juryn. Dessutom kommer de tävlande kockarna att få ange namn på en person som de själva skulle vilja se i receptjuryn. Det vill säga en person som idag inte är med i den presenterade jury. Den person som fått flest röster från tävlande kockar kommer att erbjudas en plats i receptjuryn.
Receptkvalet genomförs mellan 20-24 maj och jurygrupperna ser ut som följer:
Receptjury 1: Representanter från Skåne Peter J Skogström Titti Qvarnström Alexander Sjögren Frida Nilsson Mats Vollmer Tove Henckel Pär Bergkvist
Receptjury 2: Representanter från Göteborg Martin Moses Sofia B Olsson David Lundqvist Thomas Sjögren
Receptjury 3: Representanter från Stockholm, Sverige och Utlandet Tommy Myllymäki (Ordförande) Stefan Ekengren Florencia Abella Sayan Isaksson Saori Ichihara Stefan Eriksson Helena Puolakka Ulrika Karlsson Linnea Liljedahl Simon Laiti Emma Shields Elvira Lindqvist Sebastian Gibrand
Vilka kockar som tar sig vidare till kvaltävlingen i Stockholm den 14-15 juni kommer att presenteras efter det sista jurymötet på eftermiddagen den 24 maj.
Tävlingen Årets Kock 2022 består av tre tävlingsfaser: anmälan (receptkvalet), kvaltävling och finaltävling. Under tävlingens gång kommer juryn att bedöma tävlingens olika delmoment. Utformning av jury kommer att variera beroende på vilket eller vilka tävlingsmoment som ska bedömas. Juryordförande för Årets Kock 2022 är Tommy Myllymäki.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/12″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]
Komentarze