top of page

Intervju [/vc_column_text][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”accent-color” animate=”yes” custom_height=”1″ custom_line_width=”80″ delay=”500″][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”extra-color-1″ animate=”yes” custom_height=”1″ custom_line_width=”80″ delay=”500″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”11454″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_custom_heading text=”Finalist Årets Kock 2019 ” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23bfbfbf” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][vc_custom_heading text=”Kul att vi ska göra korv i finalen, jag älskar smakrik mat och med korv är det möjligt att dra till ordentligt.” font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:left|color:%23000000|line_height:50px” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][divider line_type=”No Line”][vc_column_text]Lars Niklasson älskar smakrik mat som inte innehåller alltför många komponenter, eller självklar mat som han själv beskriver det. Därför är han väldigt glad över att få göra korv i finalen av Årets Kock 2019.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]”Korv är väldigt lätt att göra smakrik. Där har man möjlighet att verkligen trycka till utan att behöva skämmas.”

Som barn var Lars ganska kinkig med maten och lagade mer mat än han åt. Även om han inte är lika petig längre finns det fortfarande saker som han inte skulle äta.

”Jag skulle aldrig beställa en flygande Jakob till exempel. Det passar verkligen inte mig. Och jag förstår inte de som väljer bort saltet. Att inte salta maten är att förstöra hela rätten.”

Lars är väldigt flexibel och känner sig lätt bekväm var han än hamnar. Om han bjuder på middag spelar det inte så stor roll vad han lagar, så länge det finns tid att umgås. Han tycker också att det är skönt att komma ut i naturen och jakt är ett stort intresse.

”Naturen, lite adrenalin och socialt umgänge, det är riktigt härligt. Jag gillar inte att vandra runt planlöst utan jag vill gärna ha ett syfte när jag går ut i skogen. Att kunna grilla vilt med lite god majonnäs och grönsaker efteråt också är ett stort plus.”

På frågan var han gärna åker för matinspiration blir svaret Köpenhamn men också runt om i Sverige.

”Köpenhamn är en bra matstad. De ligger i framkant och man blir alltid lite överraskad. Samtidigt är det väldigt kul att matturista i Sverige. Man behöver inte åka långt för att smaka god mat.”

Lars debuterade i Årets Kock 2018 och även då tog han sig till final. Inför årets final tänker han mest öva på det teoretiska, för som han säger själv ”att laga god mat kan jag så det ska inte vara några problem.”[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/12″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row]

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page