Nyhet [/vc_column_text][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”accent-color” animate=”yes” custom_line_width=”80″ delay=”500″ custom_height=”1″][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”extra-color-1″ animate=”yes” custom_line_width=”80″ delay=”500″ custom_height=”1″][divider line_type=”No Line”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_custom_heading text=”Kval 19-20 juni Årets Kock 2018 ” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23bfbfbf” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][vc_custom_heading text=”Finalister i Årets Kock 2018″ font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:left|color:%23000000|line_height:50px” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][divider line_type=”No Line”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Efter två intensiva dagar fulla av adrenalin och perioder av väntan på att få komma in i köket är det klart vilka åtta kockar som går vidare till finalen i Årets Kock 2018. Stort grattis!
Finalisterna presenteras i den ordning de placerat sig i kvalet. Poängen är den totala poäng de tävlande fått från de fem delmomenten i kvalet: teori, råvarukännedom, tävlingsrätt, handlagstest samt hemlig råvarukorg. Maxpoäng: 134. Poängen följer INTE med till finalen den 28-29 september i Kungl. Tennishallen, Stockholm. Vill du kolla på finalen köper du biljett här.[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”60″][divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”1″ divider_color=”extra-color-1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]David Lundqvist Grand Hôtel Saltsjöbaden, Saltsjöbaden 116 poäng
Ludwig Tjörnemo Operakällaren, Stockholm 116 poäng
Martin Moses SK Mat & Människor, Göteborg 110 poäng
Peter J Skogström Mat och Vin Slottsparken, Malmö 106 poäng[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Lars Niklasson Lilla Ego, Stockholm 98 poäng
Jonas Alvin Stångs magasin, Linköping 94 poäng
Anders Johnsson Rejmes restaurang, Örebro 93 poäng
Magnus Persson
Stureplansgruppen, Stockholm
91 poäng[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][divider line_type=”No Line”][divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”1″ divider_color=”extra-color-1″][divider line_type=”No Line”][vc_column_text]
Poäng och procentfördelning [/vc_column_text][divider line_type=”No Line”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Dag 1. Max 64 poäng – teori, 16 poäng – 12% – råvarukunskap, 16 poäng – 12% – tävlingsrätt, 32 poäng – 24%
Totalt 134 = 100%[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Dag 2. Max 70 poäng – handlagstest, 20 poäng – 15% – råvarukorg, 50 poäng – 37%[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][divider line_type=”No Line”][vc_column_text]Vi vill också skicka ett stort tack till de åtta kockar som inte gick vidare till final från kvaldag 2. Det har varit ett rent nöje att få se er arbeta och att äta er mat. Tack för att ni deltog, vi ses väl nästa år igen?[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][image_with_animation image_url=”9614″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/12″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row]
Comments