top of page

BokaBord, Nobis Hospitality Group och Werners Gourmetservice inleder samarbete med Årets Kock


Inför 2023 presenterar Årets Kock tre nya samarbetspartners; BokaBord, Nobis Hospitality Group och Werners Gourmetservice. BokaBord är Sveriges ledande bokningssida för restauranger. Nobis Hospitality Group är en familjeägd grupp med hotell, restauranger, barer, nattklubbar och eventlokaler i toppklass. Werners Gourmetservice är en importör och restaurangleverantör av kvalitativa och unika livsmedel.

Inför jubileumsåret förlänger även samtliga partners sina avtal med Årets Kock. Under 2023 firar tävlingen Årets Kock 40-års jubileum och finalen av SM i professionell matlagning kommer att ske den 19 oktober 2023 i Stockholm.

”Vi är otroligt glada över vårt fina samarbete med alla våra partners till Årets Kock. Vi välkomnar och ser fram emot att ha BokaBord, Nobis Hospitality Group och Werners Gourmetservice som nya samarbetspartners eftersom de är betydelsefulla för svensk gastronomi och branschen. 2023 kommer bli ett spännande jubileumsår för Årets Kock,” säger Helene Kugelberg, VD på Årets Kock AB.

Tävlingen Årets Kock arrangeras varje år i samarbete med presentatörer, huvudpartners samt officiella leverantörer och samarbetspartners. Årets Kock presenteras och ägs av Arla Foods och Spendrups Bryggeri. Huvudpartners är Menigo och Martin & Servera. Officiella leverantörer och samarbetspartners är Metos, Segers, Sundqvist, Kockens, Från Sverige, Visita och Waynes. Från och med 2023 är även BokaBord, Nobis Hospitality Group och Werners Gourmetservice officiella leverantörer och samarbetspartners till Årets Kock.

”Vi på BokaBord är stolta över att vara en samarbetspartner till Årets Kock, SM i professionell matlagning. BokaBords mål är att bli en självklar leverantör till restaurangnäringen och Årets Kock spelar en viktig roll i att leda svensk gastronomi in i framtiden,” säger Peder Dinkelspiel, VD och grundare av BokaBord.

BokaBord driver Sveriges ledande bokningssida för restauranger och WaiterAid som hjälper restauranger att hantera sina bokningar och gäster. BokaBord är den enda tjänsten där användaren kan söka alla lediga bord på sina favoritrestauranger på en och samma gång, hantera alla sina bokningar och se sin historik.

“Gastronomi är en viktig del av Nobis Hospitality Group och vi är stolta över att vara en partner till Årets Kock. Vi ser fram emot att inleda vårt samarbete med Årets Kock under jubileumsåret,” säger Alessia Catenacci, PR och Marknadschef på Nobis Hospitality Group.

Nobis Hospitality Group är en familjeägd grupp med hotell, restauranger, barer, nattklubbar och eventlokaler i toppklass. Några utvalda hotell som ingår i Nobiskoncernen är Nobis Hotel Stockholm, Miss Clara Hotel och Blique by Nobis. Nobis Hospitality Group äger bl.a. Operakällaren där Viktor Westerlind, Årets Kock 2009, är kökschef.

”Werners Gourmetservice vision är att vara den ledande smakleverantören inom gastronomi vilket gör det till en självklarhet att vara samarbetspartner till Årets Kock. I över 30 år har vi förmedlat kunskap, inspiration och nya innovativa smaker till Sveriges kockar. Vi ser fram emot att vara en del av jubileumsåret och vem som tar hem titeln Årets Kock 2023,” säger Sofia Gynge, Marknadschef på Werners Gourmetservice.

Werners Gourmetservice är en importör och restaurangleverantör som i nära relation med sina kunder jobbar med kvalitativa och unika livsmedel. Med passion och innovation förmedlar verksamheten kunskap och inspiration inom gastronomi. Werners Gourmetservice största målgrupp är kockar och konditorer, men även hemmakockar som vill fylla sina skafferier med nya och spännande smakupplevelser.

Årets Kock har format svensk matkultur sedan starten 1983 med uppgiften att leda svensk gastronomi in i framtiden. Varje år arrangeras tävlingen Årets Kock, SM i professionell matlagning, Sveriges mest prestigefulla matlagningstävling där de främsta kockarna gör upp om segern. I tävlingens hedersjury sitter H.K.H. Prins Carl Philip som även är beskyddare av Årets Kock. Segrare av Årets Kock 2022 och svensk regerande mästare är Jessie Sommarström. Under 2023 firar Årets Kock 40-års jubileum.

För mer information

Helene Kugelberg, VD Årets Kock

0708370841

Comments


bottom of page