Nyhet
[/vc_column_text][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”accent-color” animate=”yes” custom_height=”1″ custom_line_width=”80″ delay=”500″][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”extra-color-1″ animate=”yes” custom_height=”1″ custom_line_width=”80″ delay=”500″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”10645″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_custom_heading text=”Årets Kockelev & Årets Kockelever” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23bfbfbf” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][vc_custom_heading text=”All information för dig som vill tävla i Årets Kockelev och Årets Kockelever- tävlingarna med hållbarhet i fokus. ” font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:left|color:%23000000|line_height:50px” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][divider line_type=”No Line”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]
Årets Kock relanserar ungdomstävlingarna Årets Kockelev och Årets Kockelever. Final hålls i Stockholm under maj månad 2019 och därför är det hög tid för elever i gymnasiet åk 3 med tävlingsambitioner att planera sin anmälan. Även elever i åk 2 kan ansöka till en kvalificeringstävling där de främsta säkrar en plats till 2020 års lagfinal.
Hållbarhet i fokus Tävlingarna har ett fokus på att lyfta hållbarhetsfrågorna och tydligt visa på hur mat kan lagas med omtanke både om oss själva och vår omvärld. De tävlande ska kunna motivera sin matlagning och menyval ur hållbarhetssynpunkt. Juryns bedömning kommer också att innehålla en specifik poängpost för menyns hållbarhet och det praktiska köksarbetet med tanke på både ekologisk och socioekonomisk hållbarhet.
Ulrika Brydling är projekt- och tävlingsledare. “Det känns otroligt kul att vi nu är igång med årets tävling. Det är ett jättespännande upplägg för de tävlande med både utmanande och roliga uppgifter, och intresset att delta är jättestort.”
Läs mer här om tävlingsuppgifter, viktiga datum och hur finalen gå till. [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/12″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row]
Comentarios